POSTAO SI NAŠ STUDENT?
KRATKI PREGLED ŠTO MOŽEŠ SADA

 

ikona moj tvzmoj tvz
Tvoje centralno mjesto tokom studija. Ovdje možeš pronaći sve potrebne informacije za svoj studij - raspored sati, informacije studentske službe, obavijesti i informacije za svaki predmet, repozitorij primjera kolokvija i ispita.

moj.tvz.hr 


Studomat
ikona studomatPredmet je odslušan i što sad? Sad ga treba položiti a prijavu ispita radiš upravo ovdje ili odjavljuješ ispit ako se predomisliš. Nema više nikakve knjižice jer ćeš na Studomatu provjeravati svoje ocjene, mijenjati svoje osobne podatke i printati potrebne potvrde (npr. za Erasmus, studentski dom ...).

www.isvu.hr/studomat  

 


ikona za office  Office 365
Upisom na faks dobiješ svoju TVZ email adresu i svoj prostor u oblaku u sklopu OneDrive usluge gdje možeš stavljati stvari za faks i dijeliti s drugim kolegama.

Profesore kontaktiraš preko svoje TVZ email adrese; mail ćeš započeti s „Poštovani“ ili „Poštovana“, a završiti s potpisom koji sadrži tvoje ime i prezime, JMBAG, studij i smjer.

webmail.tvz.hr


studentska služba1 studentska služba2
ikona studenstka sluzbaStudentska služba ili referada je definitivno tvoj info pult na kojem možeš dobiti sve odgovore, ali pripazi na radno vrijeme!

Na ovom mjestu ćeš podnositi i preuzimati bilo kakve molbe ili dokumente zato pripazi na ljubaznost.


 


studentski zbor
ikona szborStudentski zbor postoji zbog tebe i tvojih kolega, za bolju komunikaciju između profesora i studenta. Nešto te muči, imaš dobru ideju ili želiš pomagati ostalim kolegama? - Javi se.

Ne brini, nije sve samo posao, ima i zabave ;)

szbor.tvz.hr


  NA SVE SE PRIJAVLJUJEŠ SVOJIM TVZ PODACIMA

Eduroam

Služi za spajanje na WiFi mrežu na drugim akademskim ustanovama kao i u studentskim domovima.

Za pristup koristiš svoj TVZ korisnički račun, a upute kako se spojiti imaš na linku.

 

Ako imaš problem spajanja na Eduroam s Linux-based sustava, pogledaj moguće rješenje.